Refurbished laptops: om deze 4 redenen zeer de moeite waard

refurbished laptop

Eens in de zo veel tijd is het jammer genoeg nodig om weer een nieuwe laptop te kopen. Dit omdat je laptop door het vele gebruik traag is geworden of omdat je laptop inmiddels niet meer tegemoet kan komen aan de vernieuwde vereisten van bijvoorbeeld internetbrowsers, programma’s en games. Als je een nieuwe laptop nodig hebt, dan is het aan te raden te kiezen voor een refurbished laptop. Lees hieronder om welke vier redenen we dat zo stellen.

Gunstig voor je portemonnee

De meeste mensen die voor een refurbished laptop kiezen doen dat omdat dit honderden euro’s scheelt in aanschafkosten. Vanwaar dat prijsverschil? Nou, een refurbished exemplaar is eerder al voor enige tijd gebruikt, meestal in het bedrijfsleven. Evenwel wordt zo’n laptop alleen doorverkocht als deze voldoet aan moderne standaarden en eisen. Voor relatief weinig geld heb je dus een volwaardige laptop in handen.

Goed voor het milieu

Een refurbished laptop kun je min of meer zien als tweedehands laptop. Dit is altijd beter voor het milieu dan het kopen van een nieuw exemplaar. Door in te zetten op tweedehands draag je bij aan het verkleinen van de door de mens veroorzaakte afvalberg.

Grondig geïnspecteerd

Als je een refurbished laptop koopt, dan mag je ervan uitgaan dat deze grondig is geïnspecteerd op talrijke facetten. Je weet daarmee zeker dat je een prima werkend apparaat koopt dat in feite zo goed als nieuw is.

refurbished laptop

Programma’s geactualiseerd

Bij sommige aanbieders van refurbished laptops koop je een laptop die reeds is voorzien van wat basisprogramma’s. Dat scheelt je thuis weer heel wat werk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *